Підполковник СБУ Руслан Муляр загинув за місяць до пенсії (Відео)


Сотні тернополян провели в останню путь підполковника Тернопільського управління СБУ, бійця «Альфи» Руслана Муляра. Боєць загинув на Луганщині під час виконання бойового завдання. Служив у відомстві понад 17 років. Рідні кажуть воював, бо хотів бачити вільну Україну.

 

–  Я служив з Русланом з першого дня. Це чудова людина, гарний фахівець, чуйний сім’янин. Знав завжди що маю надійне плече. Руслан дуже любив спорт. Займався  легкою атлетикою. Грав у футбол. А ще його слабістю бути машини, – пригадує побратим Руслана пан Василь.

 

Руслан з сім’ї військових. Його завжди виховували як воїна.

– Знаю Руслана змалечку. Він завжди мріяв бути військовим, бо виховувався в такій сім’ї. Він воював, бо хотів бачити вільну Україну. Знаю, що до пенсії йому залишався місяць. Але не судилося, – каже друг дитинства Степан Матуляк.

 

Додамо, Руслан Муляр був призваний до лав Збройних Сил України у 1997. Проте демобілізувався у 1998 році. Вже у 2001 році розпочав службу в СБУ. У жовтні 2014 року був призначений командиром групи відділу ЦСО «А». Від початку АТО неодноразово відряджався в район проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

 

Загинув 26 травня 2018 року при виконанні військового обов’язку.   Вдома залишися батьки, дружина Ольга, троє дітей: Наталя, Олександр і Станістав та онуки. Поховали Руслана Муляра на Микулинецькому кладовищі.

 

Редакція Першого інтерннет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять

Попередня стаття

Пішохід, якого переїхав автомобіль на Дружбі, вдома

Наступна стаття

Нетверезий мотоцикліст разом із пасажиркою розїжджали Тернополем

One Comment

    Avatar
  • Таких героїв ми повинні памятати, низький уклін Тобі Герою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.