На Тернопільщині затримали реалізаторів фальшивих доларів

Валюта поза законом. На Тернопільщині правоохооронці затримали групу осіб, які причетні до фальсифікації банкнот. Фальшиві долари зловмисники реалізовували впродовж двох років. Завдяки викриттю підпільної діяльності поліціанти запобігли потраплянню на “чорний ринок” підробленої валюти в особливо великих розмірах. Обвинувальний акт стосовно двох людей працівниками прокуратури вже скеровано до суду.

 

Слідчі встановили, впродовж 2016-2017 років підозрювані, маючи відповідні навички та знання у сферах графічного моделювання та налаштування технічних пристроїв, систематично виготовляли та збувала підроблену іноземну валюту. Номінальна вартість фальшивих купюр становила 100 доларів США.

 

Процес друку фальшивок зловмисники налагодили у сусідній області. Розслідування стосовно інших учасників, причетних до цього злочину, ще триває. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині у сараї знайшли мертвого чоловіка

Наступна стаття

У Тернополі спеціаліста Держпродспоживслужби затримали на хабарі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.