На Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

Упродовж доби на Тернопільщині спостерігатиметься спекотна погода. Надто високі температурні показники передбачають метеорологи і першого дня літа. Дещо прохолодніше буде аж наприкінці вихідних і на початку наступного тижня.

«По області і Тернополю передбачається хмарна погода з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-західний 3-5 метрів за секунду. Вологість повітря 70 відсотків. Температура повітря вночі коливатиметься від 12 до 14 градусів тепла, вдень від 26 до 28 градусів з позначкою плюс. Місцями стовпчики термометрів підвищуватимуться до тридцяти градусів вище нуля», – повідомляє обласний гідроемтеоцентр.

Спекотно буде і першого дня літа. А от щодо вихідних, то метеорологи обіцяють дещо прохолоднішу погоду.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Гусятинщині жінка повішалася, бо чоловік вигнав з дому

Наступна стаття

Тернополян закликають жити і працювати в Україні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.