Тернополян закликають жити і працювати в Україні (Відео)

Жити і працювати в Україні тернополян закликають у Тернопільському обласному центрі зайнятості. Безробітних громадян запрошують взяти участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру на підставі відповідних договорів.
Щороку між службою зайнятості, органами місцевого самоврядування і роботодавцями укладається більше 300 договорів на організацію громадських робіт. Людям пропонують взяти участь у блогоустрої територій, упорядкуванні кладовищ і памятників, в інформуванні населення про субсидії, зборі вторсировини та наданні послуг особам похилого віку та інвалідам, у тому числі демобілізованим учасникам АТО.
Після участі у громадських роботах близько третини безробітних залишилися працювати на постійній основі.
Громадські роботи є джерелом доходу у  час пошуку роботи, підтримує мотивацію до праці. На їх учасників поширюються соціальні гарантії, зберігається право на виплату допомоги по безробіттю, період участі у таких роботах зараховується до страхового стажу.

 

За довідками зверніться у службу зайнятості Тернопільщини!

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

Наступна стаття

Маю право кататися на роликах, – тернопільська школярка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.