На Тернопільщині понад 161 тисяча жителів підписали декларації з сімейними лікарями

Упродовж цього місяця жителі Тернопільщини почали масово підписувати декларації із сімейними лікарями. Наразі в області нараховують понад 161 тисячу підписаних угод.

«Ми радимо жителям Тернопільщини визначатися із сімейним лікарем і підписувати з ним декларацію. Загалом процес підписання декларації має завершитися до кінця цього року. Пацієнт робить свій вибір, в разі чого він матиме право його змінити. Доступ до бази сімейних лікарів є і в лікувальних закладах, і у мережі Інтернет. Це перша ланка медичної реформи. До кінця 2018-го року всі сімейні лікарі, всі медичні заклади мають перейти на нову систему роботи», – повідомив Першому інтернет-телебаченню Тернопільщини начальник управління охорони здоров’я ОДА Володимир Богайчук.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Через спеку на Тернопільщині оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

Наступна стаття

Тернополяни можуть не курити цигарки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.