На Тернопільщині «замочили» пожежника, який пішов на пенсію (Відео)

У незвичний спосіб на пенсію провели збаразького рятувальника Мирослава Стефанишина. З пожежного рукава його облили колеги. Напередодні Мирослав Євстахович одягнув костюм рятувальника. Каже, що зробив це востаннє.

 

Подію зафільмували на мобільний телефон та поділилися відео у соціальній мережі.

 

– Колектив Збаразьких рятувальників на заслужений відпочинок провів командира відділення ДПРЧ-4 Управління, старшого прапорщика служби цивільного захисту Стефанишина Мирослава Євстаховича. Його професіоналізм та відданість справі, під час виконання службових обов’язків, врятували не одне людське життя. Це людина, яка усю свою душу вклала у розвиток пожежної охорони, виховання молодого покоління пожежно-рятувальної служби Тернопільщини. За роки служби Мирослав Євстахович заробив значний авторитет, адже є тренером збірних Управління з легкої атлетики та поліатлону, активним учасником спортивного життя Управління. Молоде покоління має на кого рівнятися, – коментують подію рятувальники.

 

Фото та відео: Управління ДСНС України у Тернопільській області

Попередня стаття

Заліщани розповіли, як вирощують найсмачніші в Україні томати (Відео)

Наступна стаття

Як легко прокидатися зранку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.