Заліщани розповіли, як вирощують найсмачніші в Україні томати (Відео)


Помідоровий рай, – так часто називають містечко Заліщики, що на на півдні Тернополя. Місцеві мешканці вирощують сотні кілограм томатів. Адже саме тут, стверджують ботаніки, існує унікальна сукупність факторів, необхідних для вирощування помідорів, а саме: теплий середземноморський клімат, середня вологість повітря і середня ж насиченість ґрунтів потрібними мікроелементами.

 

Заліщани кажуть, помідори вирощують як для себе так і на продаж. Проте аби врожай був добрим, треба неабияк працювати.

 

Чи вигідно заліщанам вирощувати помідори, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

У Тернополі обрали найгарнішу «Міні Міс» (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині «замочили» пожежника, який пішов на пенсію (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.