На замковій горі у Кременці масштабні гуляння (НАЖИВО)


Естафету проведення Свят замків на Тернопіллі продовжує місто Кременець. Відкриття туристичного сезону та святкування проходить на замковій горі  Боні, де залишились руїни замку 14– 16 ст.

 

В рамках святкування відбудеться театралізоване дійство «Від Руси до України» та концерт аматорських колективів і виконавців Кременеччини. Також діятиме містечко народних ремесел, козацькі та спортивні забави, бойовий тир, виставка стрілецької зброї, луків, арбалетів тощо.

 

Додамо, на Тернопільщині збереглися понад 30 замків та їх руїн. Як і минулого року цьогоріч заплановано провести 13 свят замків. Під час святкувань будуть представляти також дотичні до замків містечка та села та ознайомлювати гостей з іншими історичними принадами цих місць.

 

Як на Кременеччині відкривають туристичний сезон та святкують Свято замків Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

Маю право на морозиво, – тернопільська школярка (Відео)

Наступна стаття

Водій автобуса з Тернополя потрапив у страшну аварію (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.