Чому нардеп зчинив бійку на сесії Тернопільської облради (НАЖИВО)


 

Сьогодні третє пленарне засідання восьмої сесії обласної ради. На сесію приїхали мешканці Білої. Вони вимагають затвердити об’єднану територіальну громаду з центром у селі Біла.

 

Підтримати утворення Білецької громади на сесію прийшли представники обласної спілки учасників АТО. На пленарне засідання мешканці Білої запросили нардепа Ігоря Мосійчука.

 

На початку сесії розпочалася бійка між нардепом та місцевими депутатами. Сесію ледь не зірвали.  Однак напружена ситуація продовжувалася. Згодом знову розпочалася сутичка.

 

Позицію протестувальників зможете почути за кілька хвилин під час онлайн трансляції на сторінці  Першого інтернет-телебаченння Тернопільщини МедіаТОР у Фейсбук.

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на Бродівській на 2 місяці частково обмежили рух транспорту

Наступна стаття

У Тернополі розшукують квартирного злодія (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.