У Тернополі на Бродівській на 2 місяці частково обмежили рух транспорту

У Тернополі на шляхопроводі через залізничну колію на вулиці Бродівська комунальники частково перекрили рух автотранспорту. Обмеження ввели, аби запобігти аварійним ситуаціям, які може спричинити незадовільний технічний стан зазначеної ділянки.

 

Перекриття шляхопроводу через залізничну колію на вулиці Бродівська триватиме до 23 липня. На ділянці встановили дорожні знаки згідно схеми організації дорожнього руху. Також внесені зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

 

Організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт забезпечуватиме патрульна поліція. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Попередня стаття

На Чортківщині помічник вихователя обкрадала дошкільнят

Наступна стаття

Чому нардеп зчинив бійку на сесії Тернопільської облради (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.