Тернопільський глянець феєрично відсвяткував чотириріччя (Відео)


Тернопільський глянець «City Life» відсвяткував 4-ту різницю з дня створення. Засновники журналу кажуть за цей час багато досягнули.

 

– За 4 роки маємо повноцінний глянець на 160 сторінок. Маємо повноцінні рубрики, які постійно наповнюються. Кожен наш випуски – особливий. Кожну сторінку робимо натхненно, шукаємо цікаві теми. А після такої презентації обов’язково беремо відпустку. Бо поки готуємо журнал, повністю віддаємося роботі, – розповідають засновниці журналу Маріанна Балабан та Тетяна Шершун.

 

23 випуск журналу «City Life» презентували напередодні Дня журналіста. Символічно, що на сторінках глянцю про закулісся та творчий доробок розповіла редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

– Нам дуже приємно потрапити на сторінки відомого на Тернопільщині журналу, бо це говорить про те, що «МедіаТОР» займає важливу нішу в медіа-просторі краю. Тут ми знайомимо наших глядачів з специфікою роботи телеканалу, розповідаємо їм про наші принципи і ділимось планами. Це таких дві сторінки закулісся, – каже шеф-редактор інтернет-телебачення «МедіаТОР» Надія Березюк.

 

Попередня стаття

Маю право на зручне взуття, – тернопільська школярка (Відео)

Наступна стаття

Якщо нас не почують, ми відключимо Тернополю воду, – мешканці Великого Глибочка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.