Тернополян попереджають про можливість відключення гарячої води через несплату

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” інформує споживачів, що підприємство не може провести належний розрахунок за спожитий природний газ. Відтак, існує загроза припинення надання послуги з централізованого постачання гарячої води в місті Тернопіль з 1 липня 2018 року, – йдеться на сайті КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Заборгованість тернополян на сьогоднішній день складає 48,8 мільйона гривень та спостерігається низький рівень оплати спожитих послуг споживачами, що не дає можливості підприємству отримати номінацію для придбання природного газу на виробництво гарячої води в липні 2018 року.

 

Станом на 1 квітня заборгованість Споживачів складала 78,1 мільйона гривень, а на 1 червня –  50,3 мільйона гривень.  За рахунок цього рівня проплати підприємство могло закуповувати необхідний об’єм природного газу для надання послуг в травні-червні поточного року.

 

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.03.2017 року №187, у виробника теплової енергії не повинно бути заборгованості перед НАК “Нафтогаз України”, та рівень розрахунків повинен бути не нижче 90%.

 

У тарифах на теплову енергію для потреб населення, встановлених підприємству, закладена пільгова ціна на природній газ,  яка є на 52% меншою ніж ринкова ціна.

 

Згідно з законодавством, за пільговою ціною КП “ТМТКЕ»  може купувати природний газ тільки у НАК «Нафтогаз України» і не може укласти аналогічний договір з іншими газопостачальними організаціями, – йдеться у повідомленні КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

На Тернопільщині злива наробила біди мешканцям (Відео)

Наступна стаття

Близько 10 тисяч гривень збитків завдали довкіллю тернопільські рибалки

4 Comments

    Avatar
  • значить потрібно всім відмовитись від оплати, щоб всі були на рівних правах і умомах.

  • Avatar
  • скільки можна терпіти

  • Avatar
  • в якій державі ми живемо

  • Avatar
  • коли настане всьму тому кінець

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.