Тернопільським абітурієнтам обмежили кількість спроб для вступу у виші

12 липня у вищих навчальних закладах України розпочинається вступна кампанія. Прийом заяв триватиме до 20 липня. Цього року університети прийматимуть сертифікати ЗНО 2016, 2017 та 2018-го років. Абітурієнти зможуть подати до семи заяв не більше, ніж чотирьох спеціальностей.

 

«Прийом документів у вишах триватиме до двадцятого липня. Якщо спеціальність передбачає додаткові іспити чи співбесіди, то  прийом заяв завершиться 26 липня. Цього року можна буде скористатися сертифікатами минулого і позаминулого років. Це стосується усіх предметів, окрім іноземних мов.  Конкурсні предмети безпосередньо визначатимуть у навчальних закладах. Наголошую, що цього року заяви подаватимуться винятково в електронному вигляді. Рейтингові списки формуватимуться вкінці липня і до початку серпня абітурієнти вже знатимуть свої шанси на вступ до того чи іншого університету», – повідомив Першому інтернет-телебаченню Тернопільщини заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк.

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

У Тернополі в одному з гуртожитків пограбували студента вишу

Наступна стаття

У чоловіка, який зірвався з 11 поверху новобудови, вагітна дружина (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.