Жителям сіл, що приєднаються до Тернопільської громади, обіцяють пільги (Наживо)

Сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал прокоментує рішення, прийняте виконавчим комітетом щодо пільг та соціальних послуг для громад, які приєднаються до Тернополя.

 

Як уже повідомлялося на сайті Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР», згідно з перспективним планом до Тернопільської громади увійдуть чотири сільські ради: Курівецька, Чернихівська, Малашівська, Кобзарівська.

 

Як поліпшиться життя мешканців цих сіл – дивіться НАЖИВО на сторінці МедіаТОР. Дізнавайтеся новини першими разом з нами!

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік зрізав високовольтний кабель, щоб продати

Наступна стаття

Пільги на проїзд і безкоштовне навчання пообіцяв міський голова Тернополя громадам, які приєднаються

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.