Водій вантажівки, яка провалилася у центрі Тернополя, попереджувального знаку не бачив (Відео)


 

Під асфальт під час руху. У центрі Тернополя провалилась трьохтонна вантажівка. На вулиці Руська біля БП «Роксолана» вантажний автомобіль погруз півметра в асфальт.

 

Водій розповідає, що їхав правою смугою і відчув, як машину почало тягнути до паркану.

 

 – Права сторона провалися півметра вниз. Добре, що стримав паркан, бо в кузові майже три тони вантажу. За пішохідним переходу мав припаркуватися і вигружати продукти харчування, – каже водій Ігор.

 

Продавець магазину в Роксолані Назар Бондарчук повідомив, що кілька днів в цьому місці проводилися ремонтні роботи. Місце було обгороджене. Там вирізали дорожнє покриття, бо замінювали каналізаційний люк. Нині, каже, жодних обгороджувальних чи заборонних знаків не бачив.

 

Водій вантажівки також стверджує, що знаків не було, а через дощ, який залив цю ділянку, провалля не помітив. На місці ДТП працювали патрульні, за словами патрульних, про аварію з вантажівкою повідоми ДСНС та Тернопільську міську раду.

 

Чи дійсно проводилися ремонтні роботи у цій ділянці дороги представники міськради повідомлять згодом. Але наголошують заборонний знак був.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Кременеччині отруїлися діти, причини встановлюють

Наступна стаття

На Шумщині невідомі викрали цуценят, вартістю 100 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.