Тернопільські депутати рекомендували підприємцям не торгувати білизною у релігійні свята (Відео)


Сьогодні на сесії Тернопільської міської ради депутат Володимир Гринда  запропонував «заборонити підприємцям торгувати трусами на Зелені свята, Пасху та Різдво».

 

 

Ідею депутата міський голова вислухав ледь стримуючись від сміху. Далі Сергій Надал переформулював пропозицію у таку:  «дати доручення управлінню торгівлі рекомендувати закладам торгівлі врегулювати торгівлю під час релігійних свят».

 

Пропозицію поставили на голосування і депутати не приховуючи посмішок підтримали її.

 

«За» проголосували 25  із 40 обранців, 15 утрималося.  Поіменний список керівник міста велів вивести на екран. На відео найемоційнішій момент сесії Тернопільської міськради.

 

 

Попередня стаття

Як спати спекотної літньої ночі: поради лікаря

Наступна стаття

Тернополянка не повірила,що ввійшла в топ-500 найвпливовіших жінок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.