«Користуюсь Вконтакте й зараз», – тернополяни про заборонені соцмережі (Відео)


 

В Україні вже рік діє указ президента про санкції щодо російських порталів та мовників. Під заборону потрапили соцмережі «ВКонтакте» і «Однокласники»,  інтернет-портал «Яндекс» і поштовий сервіс Mail.ru. Початок червня – останній термін, коли провайдери закрили доступ.

 

Програми, що дозволяють обходити блокування російських ресурсів були у топі скачувань. Тернополяни кажуть, що від соцмереж «ВКонтакте» і «Однокласники» відмовитися було найважче.

 

Чи користуються нині тернополяни забороненими соцмережами, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Тернополянка не повірила,що ввійшла в топ-500 найвпливовіших жінок

Наступна стаття

Тернополян запрошують на безкоштовні курси англійської мови

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.