На Лановеччині 9-річний хлопчик пограбував тернополянина

На Тернопільщині 9-річний хлопчик пограбував будинок. Із заявою про крадіжку у поліцію звернувся тернополянин. Чоловік є власником приватного будинку в одному з сіл Лановеччини, але постійно там не проживає.  Під час останнього візити в село, він виявив, що в хаті побували сторонні й поцупили дві вудочки. Вартість вкраденого майна – майже дві тисячі гривень.

 

Поліцейські з’ясували, пограбував потерпілого школяр. Хлопчик зняв шибку із вхідних дверей і проник до середини через цей невеликий отвір. На вулиці його чекала сестричка.

 

Вудочки хлопчик віддав поліцейським. Свій вчинок неповнолітній пояснив тим, що хотів порибалити. Злочин кваліфікували відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка поєднана з проникненням у житло. Проте, через юний вік відповідальність дитину омине. На даний час поліцейські вирішують питання щодо притягнення батьків неповнолітнього до адмінвідповідальності за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Попередня стаття

Майже 200 кілограмів бурштину виявили патрульні в автівці тернополянина

Наступна стаття

На Тернопільщині продавець меду пограбував пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.