Вперше у Тернополі будують житловий комплекс з вентильованим фасадом (Відео)


 

Тераси на даху, лобіруми та сонячні колектори. У Тернополі продовжують будівництво житлового інноваційного комплексу, спроектованого львівськими дизайнерами та австрійськими архітекторами. Днями його презентувалитернополянам.

 

– У нас закрита вечірка для працівників ІТ-сфери, а саме для компанії «NVK Group». Ми  говоритимемо про інновації в будівництві, про нові технології , адже ЖК «Щастя» будує за технологіями які актуальні у Європі, – розповідає  начальник відділу маркетингу ТОВ «NVK Group» Анна Рудень.

 

Зводиться житло з керамоблоків набагато швидше, ніж зі звичних бетонних. А завдяки  дванадцятисантиметровому шару мінвати не нагрівається влітку. Будинки з вентильованим фасадами з’являться у Тернополя вперше. На вулиці Тарнавського уже встановлюють каркас.

 

– Зараз забудовується друга черга, яка складається з трьох секцій, далі будуватимемо 3, 4, 5, 6 і остання спорткомплекс, який буде завершальним у цьому житловому комплексі, – каже директор ТОВ «Львівбуд».

 

На зведення одного будинку потрібно близько одного року. Однак наголошують, це вже з підземними паркінгами, дитячими майданчиками, велодоріжками і навіть місцями для зарядки електрокарів. І попит на таке житло у Тернополі є.

 

– Це зручне житло для молодої людини, яка дивиться в майбутнє з цілями і розуміє чому платить саме стільки і що туди входить. Згідно з маркетинговими дослідженнями у Тернополі, –  розповідає директор ТОВ «NVKgroup» Олександр Кунців.

 

Будівництво інноваційного комплексу ЖК «Щастя» заплановано на 5 років. Але вже влітку 2019-го тернополяни зможуть заселятися у багатоквартирний будинок другої черги.

 

Будівництво інноваційного комплексу ЖК «Щастя» здійснюється генеральним забудовником компанією ТОВ «МАКБУД» спільно з БК ТОВ «Львівбуд». Генеральний проектувальник – компанія ТОВ «NVKgroup».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Стратегією успіху міст поділився з тернополянами мер Львова (Відео)

Наступна стаття

Експертів-криміналістів Тернопільщини привітали з прийдешнім днем служби (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.