На Тернопільщині півтори сотні діток готуються до флешмобу (Відео)

 

На Тернопільщині цієї неділі святкуватимуть День молоді. У Бучачі готують танцювальний флешмоб, який став уже традиційним.

 

Цьогоріч участь у ньому візьмуть понад сто учасників. Хореограф флешмобу Богдана Петришин написала, що репетиції відвідують 130 діток. Однак долучатися не пізно.

 

Загалом у День Молоді в Бучачі, окрім танцювального флешмобу буде ще багато цікаво.

 

–  Спершу урочисте відкриття, концертна програма, танцювальний калейдоскоп. Потім, почнеться час розваг – естафети, настільні ігри, каруселі та інше. Ну і звичайно масовий танець. Час за цим всім пролетить дуже швидко, навіть не встигнеш озирнутися, як тут виступ гуртів Кавер група” Music Way” та Los Colorados – від цих гуртів у вас станеться вибух емоцій, адже музика буде настільки драйвовою та незвичною, що захочеться танцювати і не зупинятися, – пишуть в соцмережі організатори.

 

 

 

Попередня стаття

На Бережанщині чоловік пограбував 9-річного хлопчика

Наступна стаття

На Тернопільщині горів сільський клуб

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.