На Тернопільщині 22-річному призовнику загрожує ув’язнення

На Тернопільщині 22-річному жителю одного із сіл району загрожує кримінальна відповідальність. Хлопець в призначений день не з’явився до комісаріату. Попередньо юнак пройшов медичну комісію і був признаний придатним до військової строкової служби. Про неявку призовника у поліцію повідомили представники міського військового комісаріату.

 

Чи була в призовника вагома причина, чи ухилення від призову було свідомим – правоохоронці з’ясують під час розслідування. Кримінальне провадження за статтею 335 ККУ слідчі Кременецького відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За ухилення від призову на строкову військову службу юнаку загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У Тернополі на Вишнівецького згорів автомобіль

Наступна стаття

Нігерієць, який потрощив п’ять автомобілів, примусово поїде з Тернополя (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.