У Тернополі на Вишнівецького згорів автомобіль

фото з відкритих джерел

Пожежа трапилася 22 червня близько 4:30 години ранку у Тернополі. На бульварі Д.Вишнівецького згорів автомобіль. Про те, що на вулиці палає іномарка, у поліцію повідомила місцева жителька.

 

Прибувши на місце, пожежники вогонь погасили. Вогонь знищв багажне відділення транспорту на площі 1,5 метри квадратні, колесо, пошкодив салон.

 

Поліціанти з’ясували, пошкоджений автомобіль марки «Опель» іноземної реєстрації належить тернополянину. Підтверджуючих документів на володіння авто він поки що правоохоронцям не надав.

 

З місця події інспектори вилучили сліди горіння, аби встановити наявність в них нафтопродуктів і паливно-мастильних матеріалів, що могли спричинити загорання транспорту. Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

На Шумщині крадені саджанці роздавали за пляшку горілки

Наступна стаття

На Тернопільщині 22-річному призовнику загрожує ув’язнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.