Поради батькам, які їдуть на відпочинок з маленькою дитиною

Багато людей, особливо старшого покоління, скептично ставляться до подорожей з маленькими дітьми до року. Але на всіх курортах з кожним роком більшає молодих батьків з малюками. Раніше дітей років до 3, а то й 5, нікуди особливо не возили, крім дачі. Але часи змінюються. Зараз в будь-якому куточку світу в готелях створені всі комфортні умови для відпочинку з малюком – є дитячі ліжечка, дитяче меню, майданчики і басейни, платні няні, міні-клуби.

 

Якщо Ви хочете поїхати на відпочинок зі своєю дитиною, тримайте кілька порад:
1. Відпочивати з малюком краще в теплу пору, з травня по жовтень. Акліматизація – річ серйозна. І вашому малюкові вона ні до чого. Якщо з тепла поїдете у тепло, то все пройде добре і непомітно. У саму спеку теж їхати не варто – буде важко і дитині, і вам.

 

2. Місце для відпочинку варто вибирати не тільки зі своїх уподобань, але і з точки зору зручності і комфорту для дитини. Найкраще їхати або на машині, або на літаку, але щоб не більше 3-5 годин польоту.

 

3. Наперед  дізнайтеся, яке харчування в обраному готелі. Швидше за все, маленька дитина не їстиме нічого із загального столу, тому треба запастися харчуванням ще вдома.

 

4. Різниця в часі. У кожного малюка виробляється свій індивідуальний режим. Прилітаючи в іншу країну, дорослі швидко перебудовуються, а от дітки продовжують жити за київським часом. Тому найкраще їхати туди, де мінімальна різниця в часі. Це буде простіше.

 

5. Якщо везете дитину на море, не полінуйтеся почитати відгуки про готелі. Пляж краще вибирати піщаний, щоб малюк міг спокійно возитися в піску і ви не боялися, що він впаде на каміння. Жоден готель вам сумлінно не розкаже про справжні умови на пляжі, і тільки добрі люди у відгуках поділяться такою корисною інформацією.

 

6. Подивитися пам’ятки дитина вам не дасть. А якщо ви все-таки ризикнете, це буде виснажливо, «галопом», з перервами на погодувати, погратися і т.д. Тому краще їхати туди, де тільки море і природа, щоб не було прикро.

 

7. Просіть туроператора зробити заявку в готель на дитяче ліжечко. У пік сезону ліжечок може не вистачити на всіх діток, тому краще подбати це заздалегідь. Якщо дитина спить тільки з вами, не забудьте уточнити, що вам потрібне одне двоспальне ліжко. Дуже часто в європейських країнах дають номер з двома зсунутими односпальними ліжками. Утрьох це дуже незручно.

 

Хорошого, радісного Вам і Вашим малюкам відпочинку!

 

Джерело: Погляд

Попередня стаття

У Збаражі на Тернопільщині горить спиртбаза (Наживо)

Наступна стаття

Понад 400 жителів Збаража евакуювали через пожежу на спиртбазі (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.