На Тернопільщині судитимуть донеччанку за спробу підкупу поліціанта

На Тернопільщині судитимуть жительку Запоріжжя – уродженку Донеччини. Підозрювана спробувала укласти ділову угоду з правоохоронцем. Аби поліціант не перешкоджав їй займатися сутенерством у Тернополі і не складав протоколів на повій, жінка запропонувала йому щомісячну плату – 50 відсотків від свого заробітку.

 

Начальник відділу поліції – особа, наділена організаційно-розпорядчими функціями та службовими повноваженнями. Відтак, посадовець міг посприяти підозрюваній у вирішенні питання щодо не проведення заходів на виявлення та документування її дії по забезпеченню зайняттям проституцією інших осіб на території обласного центру. Однак, поліцейський на пропозицію сутенерки не погодився і рапортом повідомив про запропонований йому хабар свого безпосереднього керівника. Надалі, підозрювана, перебуваючи на території місцевого залізничного вокзалу, ще раз зустрілася із поліцейським та знову озвучила незаконну пропозицію. Жінку затримали.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт затверджено прокурором та скеровано до Тернопільського міськрайонного суду. За повідомленням поліції, затримана вже була раніше засуджена Тернопільським міськрайонним судом за ч.2 ст.303 КК України, – тобто сутенерство, вчинене щодо кількох осіб, повторно. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині через “родинне прокляття” жінка віддала 360 тисяч гривень

Наступна стаття

Згадки про їжу на сайті знайомств підвищують рейтинг

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.