Згадки про їжу на сайті знайомств підвищують рейтинг

Згідно із дослідженням сайту онлайн-знайомств Zooks, згадка про їжу в особистій інформації підвищує шанси знайти пару. До такого висновку прийшли спеціалісти сервісу, проаналізувавши 3,7 мільйонів особистих сторінок користувачів і майже 347 мільйонів перших повідомлень.

 

Окрім того, проектна група провела опитування близько 7 тисяч одиноких людей, щоб мати і кількісні, і якісні дані по предмету. Мета дослідження – визначити, як згадка про їжу в особистому профілі впливає на шанси знайти пару.

 

Виявилося, що користувачі, які включили інформацію про їжу в особисті дані, отримують більше повідомлень. Звичайне речення про те, що ви любите їжу, підвищить кількість вхідних повідомлень на 82% порівняно з іншими користувачами.

 

Найбільш приваблива для користувачів їжа – гуакамоле. Ті, хто вказали в особистій анкеті пасту з авокадо, отримали на 144% більше повідомлень. Окрім гуакамоле та авокадо, люди відкликаються на суші, шоколад, картоплю, пасту, сир, бургери і торти. За даними дослідження, вегани також досить популярні: +62% до середньої кількості повідомлень на користувача.

 

Втім, не уся їжа додає вам балів серед потенційних партнерів: не слід згадувати про смажену курку і ямс (особливо ямс – він віднімає до 70% популряності). Також на диво негативно працює згадка про любов до приготування їжі: користувачам, які написали про це у першому повідомленні, рідко відповідали.

 

Джерело: Харчі.інфо

Попередня стаття

На Тернопільщині судитимуть донеччанку за спробу підкупу поліціанта

Наступна стаття

На «БАМі» затор через ДТП (ФОТО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.