У Тернополі по безпритульних собаках стріляли 6 разів (Фото)

У Тернополі на вулиці Гайовій невідомі декілька разів стріляли по безпритульних собаках. Очевидці події кажуть, поки лунали постріли поруч гуляли мами з колясками.

 

Про випадок інтернет-телебаченню МедіаТОР розповів пан Ігор. Чоловік на вихідних годує собак. За чотирилапими також доглядають мешканці сусідніх будинків, тому не розуміє хто наважився стріляти по тваринах.

 

– У зграї до 10 собак. Вони не агресивні, нікого не кусали, інакше їх би вже забрала служба відлову. Адже всі такі випадки реєструються. У будні їх годують мешканці сусідніх будинків, на вихідних я   намагаюся навідатися. Цієї неділі також поїхав на Гайову і почув постріли. Це не була вогнепальна зброю, але навіть гумовою кулею можна поранити, – розповідає пан Ігор.

 

Чоловік викликав поліцію. Приїхало відразу 6 екіпажів.

 

– Ми бачили що стріляють з будинку 8а, але не знаю з якої квартири. Стрілок після кожного пострілу ховався. Тому поліція винних поки що не знайшла, – коментує очевидець події.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1904650306499183&id=100008626958130

Попередня стаття

Погоріли навіть вазони в кімнатах. У Збаражі рахують збитки (Відео)

Наступна стаття

Мама трирічного Артемчика, який помер у лікарні, шукає адвокатів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.