27 червня – Міжнародний день рибальства

«Немає більш приємного заняття на природі, як сісти десь біля води, та з вудкою і …», – так думає будь-який рибалка, і в цьому є значна частка правди. Рибальство є однією з найдавніших форм нашої господарської діяльності. Всесвітній День рибалки був встановлений за рішенням Міжнародної конференції з розвитку та регулювання риболовлі і став відзначатися з 1985-го року.
Професійне свято рибалок в більшості суверенних держав, які утворилися на пострадянському просторі, відзначається в цей день до цих пір, а в деяких з них було додатково закріплене у відповідності з сучасним законодавством. Наприклад, в незалежній Україні «День рибалки», закріплений Указом Президента України № 464/95 від 22-го червня 1995 року, відзначається за давньою традицією у другу неділю липня.
У це професійне свято ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх рибалок, і любителів і професіоналів, всіх, хто пов’язаний з налагодженою роботою цієї важливої галузі народного господарства. Здоров’я вам і благополуччя! Гарного улову і приємного повернення додому! Зі святом Вас, рибалки!
Попередня стаття

Найефектніші однакові стрижки для тата і сина (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині знайшли поле з коноплею, поліціянтів хотіли підкупити (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.