На Тернопільщині знайшли поле з коноплею, поліціянтів хотіли підкупити (Фото)


 

Поліціянти Монастириського відділення поліції знайшли в одному з сіл району поля з коноплею. Працівників поліції власники ділянок хотіли підкупити, щоб ті не розповіли про вирощування наркотичних рослин.

 

Про цей факт повідомили в Прокуратурі Тернопільської області.

 

– Встановлено, що на території одного із сіл Монастириського району Тернопільської області працівники поліції виявили посів коноплі. Після цього житель м. Івано-Франківськ звернувся до начальника Монастириського ВП ГУНП в Тернопільській області з пропозицією про надання неправомірної вигоди за недокументування факту незаконного посіву конопель на території району.

 

Власники ділянок запропонували 170 тисяч гривень. Також пообіцяли заплатити стільки ж після зібрання урожаю. Під час передачі половини суми чоловіка піймали працівники Тернопільського департаменту внутрішньої безпеки.

 

В Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області повідомили, що на чотирьох присадибних ділянках загальною площею близько тридцяти сотих мешканець Івано-Франківська висадив елітні сорти наркотичної сировини. Допомагали йому у вирощуванні та доглядали за цінними рослинами місцеві жителі.

 

Наразі оперативники вилучили 77 кущів коноплі з ділянки жінки та близько двох кілограм сушених рослин. Ще 500 рослин зрізали з території іншого господарства.

 

Злочин викрито спільно з працівниками Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Триває досудове розслідування.

 

 

Попередня стаття

27 червня – Міжнародний день рибальства

Наступна стаття

Воду, якою гасили пожежу у Збаражі, досі досліджують

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.