Тернопільська міськрада проти будівництва котеджів на території Байковецької ОТГ

Міська рада Тернополя звернулася у поліцію із заявою заборонити будівництво котеджів за адресою Корольова, 8, що належить до території Байківецької ОТГ. Зазначена земельна ділянка є санітарно-охоронною зоною, адже там проходить водогін та два каналізаційні колектори через які здійснюється водопостачання і водовідведення жителям Тернополя та довколишніх сіл. Відтак, будівництво на цьому місці неможливе, – йдеться на сайті Тернопільської міської ради. 

 

Розпочате будівництво не погоджувалося із комунальним підприємством міської ради «Тернопільводоканал», який обслуговує інженерні мережі. Також воно створює реальну загрозу припинення надання послуг з водопостачання і водовідведення мікрорайонів Тернополя та сіл Тернопільського району і ведеться з порушенням діючого законодавства України.

 

Враховуючи ці фактори, Тернопільська міська рада звернулася до правоохоронних органів, контролюючих органів Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області та місті Тернополя з вимогою скасувати дозвільні документи на будівництво котеджів на зазначеній території, призупинити будівництво та демонтувати вже влаштовані елементи. Також людей закликають не купувати котеджі на зазначеній ділянці.

Попередня стаття

Міністр інфраструктури вимагає звільнень у Службі автодоріг Тернопільщини за обхід ProZorro

Наступна стаття

У Тернополі учасникам бойових дій вручили близько мільйона гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.