У Тернополі учасникам бойових дій вручили близько мільйона гривень

Сьогодні, 27 червня, четверо учасників бойових дій з інвалідністю ІІ групи та дружина загиблого військовослужбовця отримали сертифікати про перерахунок коштів. За ці гроші отримувачі придбають житло.

 

Одним з власників сертифікату на суму 945 тисячі 144 гривень став Руслан Гетьман. Чоловік каже, що інвалідність отримав внаслідок поранення в зоні бойових дій. Проте, не зважаючи на отриману травму, знову хоче повернутися в зону бойових дій.

 

― Отримавши рану, не лікуватися одразу, а поїхав в Лисичанськ. Проте згодом таки довелося лягти в госпіталь, ― зазначив Руслан Гетьман.

 

Юліана Діткун

Попередня стаття

Тернопільська міськрада проти будівництва котеджів на території Байковецької ОТГ

Наступна стаття

Десять звичайних речей, над значенням яких Ви не замислювалися

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.