Фура склалася навпіл: ДТП на вулиці Галицькій (Фото)

ДТП сталася на вулиці Галицькій. Фура зіткнулася з іномаркою. Удар був настільки сильний, що кабіну фури розвернуло, а бампер іномарки –  розтрощило. Про це МедіаТОРу повідомляють читачі.

На місці події працюють правоохоронці. Деталі згодом.

 

В Управлінні патрульної поліції в Тернопільській області кажуть, щодня фіксують 5-7 ДТП. Якщо прослідкувати тенденцію, то найчастіше аварії стаються через:  порушення Правил дорожнього руху водіями (недотримання дистанції, порушення швидкісного режиму, правил маневрування, проїзду перехресть, керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння);  порушення ПДР пішоходами (перехід у невстановленому місці, на забороняючий сигнал світлофора, неочікуваний вихід на проїзну частину дороги);  порушення правил утримання вулично-шляхової мережі.

 

Крім цього, значна кількість ДТП стається через вживання водієм алкоголю, що також є грубим порушенням ПДР.

Попередня стаття

Маємо право говорити, але нас не чують, – тернополяни про Конституцію (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські спортсмени отримали квартири, щоб жили і розвивали місто (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.