Тернопільські спортсмени отримали квартири, щоб жили і розвивали місто (Фото)

 

Напередодні Дня Конституції четверо тернополян отримали сертифікати на квартири. Вручив їх мер міста спортсменам та військовослужбовцям, зокрема, чемпіону Паралімпійських ігор у Пхьончхані в Південній Кореї Тарасу Радю, який виборов «золоту» медаль, чемпіону світу серед військових, бронзовому призеру чемпіонату Європи серед молоді, Майстру спорту України міжнародного класу Андрію Антонюку та двом військовослужбовцям.

 

– Це хороший і важливий крок в підтримці провідних спортсменів та мотивації для інших спортовців. Також це і промоція міста та нашого краю загалом, адже це говорить про наші спільні перспективи і розвиток, – написав у соцмережі начальник управління фізичної культури та спорту Віктор Мацикур.

 

Варто зазначити, параолімпієць Тарас Радь був учасником програми ОСОБИ_СТО Першого інтернет_телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Після перемоги у Пхьончхані  пообіцяли хлопцеві квартиру. Але в інтерв’ю Тарас зізнався, що не вірив в її отримання.

 

 

 

 

Попередня стаття

Фура склалася навпіл: ДТП на вулиці Галицькій (Фото)

Наступна стаття

За життя дівчинки, яка вижила у ДТП з військовою вантажівкою, борються зборівські лікарі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.