Обійми та поцілунки – найкращі ліки для дітей

Обійми можуть вселити впевненість і висловити любов до ваших дітей. Вони є важливою частиною того, щоб бути переконаними: завтра діти будуть емоційно сильними та здоровими.

 

Сила обіймів і поцілунків для дітей виходить далеко за межі фізичного плану. Це жести любові, які допомагають їм рости, розвивати почуття власної гідності, а також надають безпеку для взаємодії з рештою світу.

 

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі Scientific American, одним із найбільш тривожних наслідків дитячих будинків є відсутність дотику та інших емоційних жестів. Хоча дітей можуть бути добре годувати та надавати їм належну опіку, їм не вистачає взаємодії для правильного розвитку головного мозку, для цих маленьких “іскор”, які допоможуть їм рости надійно.

 

Крім того, діти дуже добре знають, коли обійми або ласка є щирими, а коли ви робите це поспіхом. Дайте їм час, на який вони заслуговують. Жоден жест любові не є настільки важливим, як між батьками та дитиною. Адже ці чарівні момени будуть жити вічно в їхніх думках.

 

Джерело: https://moyezdorovya.com.ua

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі триває демонтаж рекламних вивісок

Наступна стаття

Тернополян запрошують долучитися до всесвітньої молитви (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.