Тернополяни платитимуть більше: “Укрпошта” підвищила тарифи

фото з відкритих джерел

З 9-го липня “Укрпошта” підвищила тарифи на приймання платежів при оплаті комунальних платежів від населення. Тепер комісія при оплаті за газ,  воду, електрику, тепло у цій  установі становить по три гривні за кожну послугу.

 

За бездоговірні платежі – обслуговуюче підприємство, ОСББ, сміття, домофон, по шість гривень за кожну послугу, замість 4,5 гривень раніше. Процентні тарифи при платежах:
• до 1 тис грн – не змінюються (1%),
• до 2 тис грн –зменшуються (з 0,8% до 0,6%).
При сплаті договірних платежів тариф складатиме 3,0 грн за кожен платіж.

 

Довідково: при необхідності отримати роз’яснення про нові тарифи, можна звертатися на гарячу лінію Укрпошти до контакт-центру за телефоном 0(800)-300-545 або на електронну адресу  ukrposhta@ukrposhta.ua.

 

Ознайомитись з тарифами можна за посиланням:  https://ukrposhta.ua/dovidka/tarifi/inshi-poslugi/ Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині розпочали наймасштабніше будівництво житла для військових

Наступна стаття

Був один – стане два: у Тернополі встановлять новий аераційний фонтан

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.