Впливова тернополянка поділиться формулою успіху (Відео)

Тернополянка, яка увійшла в топ-500 найвпливовіших жінок України, одна зі засновниць першої української соціальної мережі «єСвоє» Олександра Струмчинська проведе майстер-клас «Тут і зараз». Мотиваційний тренінг відбудеться 28 липня о 05:00 у Koza Bar.

Олександра Струмчинська каже, що вся інформація, яка буде на тренінгу – це інструкція, яку потрібно застосовувати одразу.

На першому майстер-класі я поділюсь як жити на два міста, як завжди отримувати насолоду від роботи, як працювати на декілька компаній, як завжди бути впевненим у своїх силах і як ставити цілі та досгати результати, – каже Олександра Струмчинська.

Організатор переконана, захід на світанку зацікавить тих людей, які не тільки хочуть почути формулу успіху, а й одразу діятимуть.

Більшість заходів проводяться у другій половині дня. Ми приходимо додому, але потім засинаємо зі знаннями, які отримали. Якщо ж прийти на тренінг о 5-й годині ранку, то частина відвідувачів зможе ще встигнути на роботу, а інша частина зможе засвоїти знання вдома, а не заснути з ними. Це буде крок до іншого себе, який я допоможу втілити в життя тим, хто цього насправді хоче, – зазначає Олександра Струмчинська.

Варто зазначити, що для участі в майстер-класі необхідно заповнити реєстраційну форму.

Окрім Тернополя, Олександра Струмчинська проведе тренінг «Тут і зараз» в Києві, Одесі, Харкові, Луцьку та Львові.

 

Попередня стаття

У Тернополі в п’яної мами забрали 7-річного хлопчика

Наступна стаття

На Тернопільських дорогах автомобілі приймають дощові ванни на ходу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.