На Тернопільщині мати побила 2-річного сина до реанімації

Жителька села Криволуки Чортківського району довела побоями 2-річного сина до реанімації. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області. Дитина у важкому стані із зовнішньою гідроцефалією та синцями по всьому тілу.

 

Жінка розповіла, що кілька днів тому побила сина за те, що той плакав. З її слів, вдарила хлопчика двічі рукою, дитина впала на підлогу. Проте батько по-іншому розповідає про події того дня. Каже, коли повернувся додому, то в хаті був крик. Дружина, тримаючи на руках наймолодшу дитину, загалом в родині п’ятеро дітей,  кулаками гамселила дворічного сина. Тоді ніхто навіть не подумав викликати лікарів, аж поки через кілька днів хлопчик не втратив свідомості.

 

Поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень дворічним хлопчиком. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 ККУ – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Попередня стаття

У Тернополі розшукують очевидців ДТП за участі маршрутки №13

Наступна стаття

На Тернопільщині селяни страйкують, бо допекли ціни на молоко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.