У Тернополі розшукують очевидців ДТП за участі маршрутки №13

фото звідкритих джерел

фото звідкритих джерел

У Тернополі правоохоронці розшукують очевидців дорожньо-транспортної пригоди. Подія трапилася 14 липня близько 15:20 години на вулиці 15 Квітня. На зупинці громадського транспорту біля радіозаводу “Оріон” з маршрутки на тротуар випала 62-річна жінка. У пенсіонерки медики зафіксували забій хребта.

 

За попередніми даними, потерпіла випала із салону автобуса, який курсував маршрутом №13. Жінка стверджує, що водій рушив у той момент, коли вона виходила через задні двері.

 

Пасажирів, які на момент аварії перебували в салоні автобуса, та інших очевидців просять повідомити деталі цієї ДТП у поліцію. Також правоохоронці звертаються до водіїв, які проїжджали поруч та мали в салонах транспортних засобів реєстратори, надати відео. Адже додаткова інформація допоможе пришвидшити хід розслідування.

 

Деталі можна повідомити на лінію “102” або за номером (097)000-73-86. Анонімність гарантують. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Село на Тернопільщині потрапило у фінал Всеукраїнського конкурсу

Наступна стаття

На Тернопільщині мати побила 2-річного сина до реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.