«Лісоруби» з Рівненщини різали дуби на Тернопільщині

На Шумщині у поліцію  звернувся лісничий Суразького лісництва. Чоловік повідомив, що під час нічного патрулювання державна лісова охорона лісництва разом з правоохоронцями виявили браконьєрів. Зловмисники незаконно заготовляли деревину на території природно-заповідного фонду біля села Кутянка.

 

У  Тернопільському  обласному  управлінні лісового та мисливського господарства повідомили, що робота із незаконної заготівлі деревини проводилася затриманими систематично. Розвідку з відбору кращих дерев на ділянці вони здійснювали на легковій автомашині марки «Фольксваген Пасат». Опісля – викликали бригаду «лісорубів», які приїжджали на двох бусах, один із яких на іноземній реєстрації. Надалі спилювали дерева на колоди й вантажили їх у транспортні засоби, спеціально облаштовані для цього.

 

Поліції вдалося затримати мікроавтобус, завантажений деревиною. Побачивши поліцейських, зловмисник кинувся тікати, залишивши транспортний засіб на дорозі. Ймовірним керівником нелегальної рубки виявився 47-річний житель Рівного. Чоловік намагався покинути межі Шумського району. На іномарці  Фольксваген Пасат мчав у бік Рівненської області. Аби не дати йому втекти,  довелося перекривати дорогу. Йдеться на сайті відділу комунікації поліції Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі водій сплатить штраф за незаконне використання спецсигналів

Наступна стаття

Багатодітна мама з Тернопільщини виграла суд в управління соцзахисту населення

2 Comments

    Avatar
  • А чому Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства виключили з інформації, як першоджерело? Поліція на нас посилалася. Марія Сабан, прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

  • Люда
  • Доброго дня. Зазначалося джерело, з якого була бепосередньо взята інформація. Але не є проблемою для нас вказати першоджерело, що й зробили. Дякуємо Вам. Гарного дня.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.