Померла 5-річна Віка, яка травмувалась в ДТП за участю військового авто неподалік Тернополя

У Тернополі в лікарні померла 5-річна Вікуся, яка травмувалась в ДТП за участю військового автомобіля    27 червня в селі Озерна. Дитина їхала в автомобілі разом із своєю мамою та бабусею.Через несприятливі погодні умови їхній транспорт виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем. Дві жінки загинули на місці аварії. Дівчинку ж у важкому стані медики доправили до реанімаційного відділення. 17 липня Віка померла.

 

Про смерть маленької Віки у на сторінці у Фейсбук повідомила Натулька Мамус. Жінка написала:

– Давайте помолимося за Вікусю яка відійшла у вічність…
Вона зі своєю матусею і Бабусею на небі…
Помолимося за упокій дівчинки…
Це дуже великий біль для рідних і нас усіх…

 

Як повідомили у ГУ НП Тернопільської області, за попередніми даними, водій Nisan, мама дівчинки,  виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці четверо військових.

 

Колектив редакції Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким дівчинки. Розділяємо разом з Вами біль непоправної втрати. Хай світла пам’ять про Вікусю назавжди залишиться в серцях людей, а Бог подарує цьому маленькому Ангеликові вічне життя та спокій.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Яка різниця між мангалом, грилем та барбекю

Наступна стаття

Траса Тернопіль-Ланівці перекрита, люди вимагають збільшення ціни на молоко (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.