У Тернополі водій сплатить штраф за незаконне використання спецсигналів

Сьогодні близько 11-ї години на вулиці Винниченка патрульні зупинили автомобіль марки Toyota Corolla. Водій, кермуючи транспортом на іноземній реєстрації, під час руху використовував спеціальні звукові сигнали.

 

Чоловік розповів, що автомобіль придбав нещодавно, разом зі спецсигналами. Однак відповідних документів на їх використання у нього не було.

 

На водія склали адмінпротокол за ч.1 ст. 122-5 – порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 8,5 тисяч гривень. Інспектори також вилучили спеціальний сигнальний. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині багатодітна мама під час сварки вбила співмешканця

Наступна стаття

«Лісоруби» з Рівненщини різали дуби на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.