На 15 квітня зіткнулись дві BMW. Пасажирку вирізали з кузова (Відео)


Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 13:00 години у Тернополі. На вулиці 15 Квітня, 3А, неподалік магазину “220V” зіштовхнулися дві автівки. За словами очевидця, водій легкового автомобіля марки BMW, який рухався у сторону Збаразького кільця, порушив правила дорожнього руху. Відтак, перетнувши дві суцільні лінії на дорозі, в’їхав в іномарку також марки BMW-Х5.

 

В автомобілі на момент аварії, окрім водія, перебували пасажири. У жінки – розтрощена нога. Аби вивільнити постраждалу з авто, рятувальникам довелося вирізати метал за допомогою спецзасобів. У керманича – забій голови. На місці події працюють патрульна і бригада швидкої допомоги.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині односельчанин пограбував 74-річну пенсіонерку

Наступна стаття

В пам’ять про загиблих бійців АТО на Тернопіллі проведуть богатирський турнір

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.