На Тернопільщині односельчанин пограбував 74-річну пенсіонерку

У селі Горошова на Тернопільщині односельчанин пограбував пенсіонерку. Чоловік скористався моментом допоки господиня поралась по господарству, а сам проник в літню кухню. З шухляди всі кошти – 32 тисячі гривень.

 

Слідчі встановили, 42-річний житель Борщівського району вже попадав в поле зору правоохоронців. Через кримінальне минуле чоловік не зміг, та і не хотів, знайти роботу. Продуктами харчування йому допомагали сусіди. До помешкання потерпілої зловмисник навідувався в гості часто. Одного разу йому вдалося вивідати, де 74-річна старенька зберігає заощадження. Відтак, вирішив їх привласнити.

 

Зникнення грошей бабуся виявила не одразу, а лише через декілька днів. До цього часу крадій вже встиг їх потратити на власні потреби. Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство. Повдіомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі в Парку Слави напали на тернополянина

Наступна стаття

На 15 квітня зіткнулись дві BMW. Пасажирку вирізали з кузова (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.