У Тернополі в Парку Слави напали на тернополянина

У Тернополі в Парку Слави на 21-річного тернополянина напали двоє чоловіків. Невідомі спочатку побили потерпілого, опісля – відібрали мобільний телефон, гроші і втекли. Вартість втраченого – 4 тисячі гривень. Про напад хлопець повідомив у поліцію.

 

Зі слів потерпілого, пізно ввечері в парку до нього підійшли двоє парубків, приблизно його віку, і стали розпитували, як пройти до одного з барів. Під час того, як хлопець розказував їм маршрут, раптом накинулися на нього, відібрали мобільний телефон та сотню гривень.

 

Зловмисників поліціанти рошукали і затримали. Ними виявилися жителі обласного центру. Одному – 19 років, уже раніше судимий за крадіжки, іншому – 20. Свою провину грабіжники визнали. Вирішують питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочали за частиною 2 статті 186 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині під колесами тепловоза загинув чоловік

Наступна стаття

На Тернопільщині односельчанин пограбував 74-річну пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.