У Тернополі крадені продукти жінка заховала за пазухою

В одному із супермаркетів Тернополя жінка спробувала викрасти продукти та речі. Загальна вартість  поцупленого – 477 гривень. Пройти повз касу непоміченою крадійці не вдалося – її затримали.

 

26-річну тернополянку помітив охоронець магазину. Його увагу привернула дивна поведінка жінки. Коли ж побачив, що деякі продукти вона намагається сховати собі за пазухою – одразу натиснув тривожну кнопку поліції охорони.

 

Поліціанти жінку затримали. Її продуктовий набір складався з канцелярського приладдя, продуктів харчування та двох стартових пакетів  мобільного зв’язку. Триває слідство. Повдіомляє Досьє102.

 

Попередня стаття

«НІ!» – ГЕС на Дністрі!»: жителі Тернопільщини проти будівництва на річці

Наступна стаття

На Тернопільщині під колесами тепловоза загинув чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.