«НІ!» – ГЕС на Дністрі!»: жителі Тернопільщини проти будівництва на річці

фото Тараса Шамайди

У Заліщиках на Тернопільщині зібралися люди з різних куточків України. Об’єднати зусилля і скоординувати дії для захисту Дністра –  основна мета їхньої зустрічі. Люди виступають проти будівництва на річці каскаду ГЕС. Також запланований сплав Дністром.

 

Форум громадської взаємодії «Збережемо Дністер вільним!» відбудеться 22 липня о 12:00 годині у приміщенні Агроколеджу. Участь у ньому візьмуть активісти, експерти, представники місцевої влади з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та інших регіонів України. Учасники акції спільно розроблятимуть стратегію захисту Дністра.

 

Прийти та підтримати ініціативу запрошують усіх небайдужих. Долучитися до акції може кожна людина, громадське об’єднання чи група – на весь маршрут, на один день чи на окрему зустріч. Мусимо сказати «НІ!» – ГЕС на Дністрі!».  Контакти: 097-9873187 (Тарас, сплав 14-22 липня), 099-3028519 (Максим, сплав 22-28 липня). Повідомляє  khanasv.blogspot.com.

 

підготувала Людмила Маліброда

фото Тараса Шамайди
Попередня стаття

У Тернополі нетверезий чоловік дебоширив у перукарні

Наступна стаття

У Тернополі крадені продукти жінка заховала за пазухою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.