У Тернополі хлопець хотів допомогти товаришеві і постраждав

У Тернополі через бажання  допомогти хлопець втратив 300 доларів США і 200 євро. Кошти потерпілий віддав на лікування, начебто, побитого товаришем хлопця. Із псевдомамою хворого, якій передав готівку, він зустрівся біля лікарні.

 

Слідчі встановили, того дня до потерпілого з мобільного телефона товариша через Viber почали надходити повідомлення з проханням про допомогу. У них йшлося: “Треба виручити, бо я побив хлопця, він зараз в реанімації, а мене забрали в поліцію, необхідно півтори тисячі євро, щоб родина потерпілого забрала заяву.”

 

Друг виявився справжнім. Оскільки вказаної суми не мав, зібрав 300 американських доларів та 200 євро і поніс матері побитого. Справді, на зустріч, призначену біля лікарні, прийшла жінка, більше того, мала заготовлену розписку про отримання коштів, але там була вказана сума 900 доларів, тож взяла з тернополянина слово, що він донесе решту.

 

Та через деякий час з’ясувалося: ніхто нікого не побив, просто товариш втратив свій мобільний, а хтось знайшов і так «винахідливо» скористався ним. Тернополянин звернувся до правоохоронців.

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліціанти встановили, до злочину причетна 57-річна тернополянка. У поліцейських є підозри, що жінка не сама придумала цю схему, проте та розповідати не бажає. Оперативники встановлюють причетність зловмисниці до вчинення аналогічних протиправних діянь.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Жителів Тернопільщини попереджають про сильний вітер, дощі та град

Наступна стаття

На Тернопільщині спіймали гігантську рибину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.