На Тернопільщині у 57-метровому колодязі знайшли тіло чоловіка

На Тернопільщині у колодязі, глибиною в 57 метрів, правоохоронці знайшли тіло жителя Шумщини. Про зникнення 29-річного сина, жителя села Кордишів, заявила 22 липня його матір. Жінка розповіла, що хлопець ще 20 липня вийшов з дому і уже кілька днів про його місце перебування вона не знає.

 

Знайшли безвісти зниклого у колодязі глибиною 57 метрів, який знаходився на закинутій території неподалік будинку, де мешкав чоловік. Проведеними оперативно-розшуковими заходами стало відомо, що саме там знаходиться тіло шумчанина.

 

За словами слідчих, криниця уже давно висохла і люди, аби убезпечити своїх дітей, прикрили її дошками. Проте за деякий час помітили, що колодязь знову відкритий. Саме там на п’ятдесятисемиметровій глибині знайшли  зниклого.

 

Тіло шумчанина діставали рятувальники служби надзвичайних ситуацій. При огляді судмедексперт виявив садна голови, рук та ніг, характерні для падінні з висоти. Інших тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. Остаточну причину смерті встановить експертиза. Проте односельчани розповідають, що два роки тому покінчила життя самогубством рідна сестра загиблого і з того часу чоловік усім казав, що скоро піде до неї.

 

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 ККУ. Триває слідство. Повдіомляє Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Півдоби в дорозі: з фестивалю «Файне місто» роз’їжджаються туристи (Відео)

Наступна стаття

Що як увесь лід на Землі розтане? (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.