Півдоби в дорозі: з фестивалю «Файне місто» роз’їжджаються туристи (Відео)

Чотири дні драйву та музики. У Тернополі завершився 6-ий фестиваль «Файне Місто», який позиціонує себе, як територія вільних людей.

На захід з’їхалися тисячі меломанів, адже тут було представлено майже всі напрямки сучасної музики: рок, фолк, поп, денс тощо. Відтак на «Файне місто» приїхали туристи з Львова, Києва, Дніпра, Ужгороду тощо. Розповідають весь цей час жили у палатках. З собою мали лише необхідне: палатки, спальні мішки, документи та гроші.

Після гучного гуляння мріють про теплий душ та зручне ліжко. Однак у багатьох попереду далека дорога.  Частина фестивальників добиратиметься з пересадками понад 12 годин.

 

журналіст – Наталія Луків
оператор – Олег Ружевський 
музика – Onuka – Svitanok

Попередня стаття

Тернополянин стріляв у перехожих біля торгового центру

Наступна стаття

На Тернопільщині у 57-метровому колодязі знайшли тіло чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.