У Тернополі оштрафували водія, який кермував несправною маршруткою

У Тернополі патрульні оштрафували водія маршрутки «Богдан», який наражав на небезпеку своїх пасажирів.

 

22 липня, близько 15-ї години, керманич розпочав рух від зупинки громадського транспорту, не зачинивши двері в салон. Внаслідок цього 81-річна пасажирка випала з салону. У потерпілої забій м’яких тканин внутрішньої частини правого плеча та садно правого ліктя. Після надання меддопомоги її відпустили додому.

 

Цього ж дня, але близько 22-ї години, на цій же зупинці громадського транспорту, охоронці порядку, патрулюючи свій квадрат, помітили маршрутку без увімкнених фар ближнього світла. Як з’ясували патрульні, фари були несправними. Проте водій не ввімкнув аварійну сигналізацію, а проводив й далі посадку пасажирів, наражаючи в такий спосіб їх життя на небезпеку, пояснити не зміг. Інспектори винесли водієві постанову за ч.2 ст.121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Поліцейські спіймали тернополян, які вкрали півсотні iPhone

Наступна стаття

Тернополянин стріляв у перехожих біля торгового центру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.