У Тернополі будують новий універсальний спортивний майданчик

Новий універсальний спортивний майданчик для різних видів спорту будують у Тернополі на перехресті вулиць Протасевича, 10А – Лесі Українки, 33. «Проект «Чемпіон» став одним з переможців «Громадського бюджету». Окрім того, додатково поруч облаштують вуличні тренажери та додаткові елементи для дитячого майданчика.

 

Нагадаємо, цього року в рамках «Громадського бюджету» реалізовано проекти «Допоможи малюку народитись здоровим», який передбачав купівлю медичного обладнання; «Розвиток картингу» – придбання картів; Проведення мистецького фестивалю «Ї».

 

Інші проекти перебувають у процесі реалізації, детальнішу інформацію про які можна ознайомитися за лінком: http://rada.te.ua/byudget-ternopolya/gromadskiy-byudget/19497.html. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Понад 7 тисяч гривень – середня заробітна плата у Тернополі

Наступна стаття

Бакалійний кошик українців збільшився

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.